Καραγκούνη Γεωργία

Η Γεωργία Καραγκούνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία στην οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης. 

Εκπαιδευτικός, μητέρα, επιχειρηματίας. Εικοσιδύο χρόνια αφιερωμένα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση δώδεκα  εκ των οποίων ως ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών.

Με έντονη κοινωνική δράση, με συμμετοχή στην πολιτιστική σκηνή της πόλης μας, με αγάπη για την καινοτομία, την ελεύθερη σκέψη και την δημιουργικότητα!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία & Διδακτική ΜΑ, έχει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, και είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. 

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί εξωτερική συνεργάτιδα-εξετάστρια σε κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο έχοντας την επιμέλεια διεξαγωγής εξετάσεων ξενόγλωσσων πιστοποιητικών υψηλού κύρους ανά την Ελλάδα .

Η συμμετοχή στα κοινά είναι ευκαιρία να προσφέρει στην πόλη και από νέα μετερίζια, να αφουγκραστεί τις επιθυμίες των συμπολιτών της, να προσφέρει, να παραδειγματιστεί μα και να αποτελέσει η ίδια παράδειγμα.