Αργυροπούλου Ευθυμία (Έμι)

Η Ευθυμία (Έμι) Αργυροπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Λαμία, ενώ κατάγεται από τα Καμένα Βούρλα.
Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Λαμία από το 2005. Δραστηριοποιείται στον τομέα του Αστικού και του Διοικητικού Δικαίου και συνεργάζεται με τον πατέρα της Γιάννη και την αδερφή της Αγγελική, οι οποίοι είναι επίσης Δικηγόροι. Είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με τον συνδυασμό “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”, πρώτη γυναίκα σε σταυρούς στην Π.Ε. Φθιώτιδας.
Στις Εθνικές Εκλογές του 2019, τιμηθείσα από την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην οποία διαχρονικά ανήκει, ήταν υποψήφια Βουλευτής της στη Φθιώτιδα και από τον Ιανουάριο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2023 πρώτη επιλαχούσα Βουλευτής. Εκλέχθηκε Σύνεδρος της το 2018, και ήταν μέλος του Δ.Σ. της πρώην ΝΟ.Δ.Ε. και τώρα Δ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας και Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων από το 2018 έως το 2021.
Υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για δύο συνεχόμενες θητείες και ήταν ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας.