Επίσκεψη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

Η ασφάλεια των πολιτών είναι το ύψιστο αγαθό σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό, των ανθρώπων που βρίσκονται νυχθημερόν στους δρόμους σε αυτό το κρίσιμο αλλά και επικίνδυνο καθήκον.

Σε ό,τι αφορά την τοπική μας κοινωνία, είναι κρίσιμο Αστυνομία και Δήμος να διατηρούν στενή συνεργασία για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως Δημοτική Αρχή, εφόσον μας τιμήσουν οι πολίτες με την εμπιστοσύνη τους.

Στη σημερινή μας επίσκεψη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο κ.Γεώργιο Καραχάλιο, τον βοηθό του κ.Γενικού Αστυνομικό Διευθυντή κ.Δημήτριο Φούρλα,τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικό Διευθυντή κ.Χρήστο Μουτσώκο , λοιπούς Αξιωματικούς , το αστυνομικό προσωπικό καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Τους ευχαριστώ για την υποδοχή αλλά κυρίως, για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στην κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια των πολιτών.